A les classes d'Informātica impartim cursos de programes coneguts com ara Word, Excel, PowerPoint, Outlook i altres aplicacions del paquet de Microsoft Office, així com del propi sistema operatiu (OS) i d'altres plataformes com Adobe, a la qual pertany el popular programa de retoc fotogràfic "Photoshop", Dreamweaver (per desenvolupament web), Flash (crear animacions) i un llarg catàleg de programari i aplicacions menys conegudes.

No obstant això, el que ens caracteritza és la possibilitat que l'alumne pugui escollir entre classes de grup i classes individuals segons les seves pròpies necessitats. El que procurem és que cada alumne aprengui el que li interessa. Tant si s'ha d'aprofundir en algun programa concret per motius laborals, com si pretén assolir un nivell d'usuari/a que li permeti manejar-se amb soltesa a Internet, en les Xarxes Socials (Twitter, Facebook, Google Plus, Youtube...) i en les diferents mesures de seguretat i privacitat que convé conèixer.

Que vol aprendre Mecanografia... en aproximadament 20 hores pot arribar a les 100 pulsacions sense mirar el teclat. Prefereix o necessita crear una pàgina o Perfil al Facebook ... també. S'està "enfrontant" a les fórmules d'Excel o un programa de l'ordinador que no vol i no pot desinstal·lar...

En definitiva, a erudio intentarem sempre que la informàtica sigui més amigable. No depèn només de nosaltres, és clar, però ho intentem.